Post by kanrusibmabet on Feb 20, 2022 8:48:25 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mindustry ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mindustry IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ više kristala hack ▞▞▞
▞▞▞ Mindustry 2022 version ▞▞▞
Sviđa mi se samo moj 2. dan igranja, ali bih 100% preporučio da je igrate, vrlo zarazna i zadovoljavajuća kada počnete i kada vaše montažne linije počnu raditi savršeno. Jedina loša stvar koju moram reći je da je stalno obnavljanje zidova nakon svakog vala pomalo neugodno, znam da Menders postoje, ali osim ako ne koristite 2 ili više na maloj grupi zidova, i dalje ćete morati često ih obnavljati.
Imam problem s tutorialom. Ne mogu prijeći izgradnjom bušilice. Stalno govori da dodirnete gumb za probušivanje, napravite ga, cilj vodiča se ne mijenja.
Zabavno
Neintuitivno, tutorial nije jasan, vježba u frustraciji. Nema načina za brisanje blokova ili resetiranje razine.
Tutorial je pokvaren. Drugi zaslon vas upućuje da kliknete gumb za rotiranje koji se nigdje ne vidi. Igrao sam na desetke ovakvih ili drugačijih igrica, nikad nisam imao problema.
Kontrole su užasne na mobitelu. Nemojte se truditi igrati na telefonu.
samo iz 10 minuta igre možete zaključiti da je u ovo uloženo mnogo truda, međutim, mali telefoni ne mogu podnijeti cijeli izbornik bez preklapanja i osobno smatram da je sustav postavljanja zgrada nezgodan.
Iako je to sjajna igra, smatram da su potrebni mjeseci da se provede istraživanje kako bi se otključala bolja tehnologija
previše strma krivulja učenja, tutorial nije bio dovoljan da me odvede daleko na bilo kojoj razini
Ažuriranje je izbrisalo sve moje pohranjene materijale. Dan noć odrađen jako loše. Ažuriraj tužno svuda okolo. Vjerojatno će se samo deinstalirati. Ažuriranje. Igra je iritantna za igranje. Duga vremena učitavanja zone. Besmisleno čekanje na uvodnom ekranu. Programeri su dodali blokiranje zastoja i izbrisali resurse kako bi produžili borbu.
I faund tis gajm od mj frend yuy
Dobar koncept, ali čini se da ne postoji način da se riješite stvari koje ste stavili (možda mi je ekran pokvaren), a kontrole su teške.
To je nevjerojatna igra, stvarno. Razvijači su uložili puno vremena u ovu igru, a ono što je iz nje proizašlo bila je prekrasna, ali jednostavna igra za učenje. Nagomilajte činjenicu da je besplatna, da nema mnogo (ako ih ima) i da je dostupna izvan mreže, kombinira ovu igru u paket za koji bi se malo tko drugi mogao nadati da će ga nadmašiti.
Nekada sam bio s 5 zvjezdica, ali neki od nas ne mogu igrati poslužitelj bez isključivanja unutar 10 sekundi,
Igra mi se potpuno zamrznula nakon ponovnog učitavanja, zaslon za učitavanje je zapeo na 5% - 6% i druge aplikacije također, morao sam se ponovno pokrenuti čvrstim isključivanjem
previše komplicirano za mobilnu igru. Korisničko sučelje i kontrole nisu prilagođene mobilnim uređajima. umjesto toga ova bi igra trebala biti PC igra.
Mindustry Aksyon ilhp
Grand Theft Auto: Vice City Arcade pud
Ovo je igra na koju sam naišao, koja je za sat vremena postala među mojim rijetkim omiljenim igrama koje sam ikad igrao. Razlog tome je igranje koje uvelike ovisi o strategiji. Ova zanimljiva igra towerdefense natjerala me da igram nekoliko sati bez odmora u krevetu. Iako je bilo teško, konačno sam se odmorio da napišem ovu recenziju. Hvala ti, Anuken što si napravio igru koja je gotovo stvorena za mene.
Toliko toga za izgraditi, bez vremenskog ograničenja, besplatno, bez reklama. Rijedak dragulj igre. A igra je dovoljno složena bez potrebe za velikom snagom renderiranja, s opsežnim stablima tehnologije, ništa posebno "samo za korisnike koji plaćaju" i tako raznolikim resursima, koji su svi više nego malo korisni. Volite ovu igru.
Sviđa mi se ova igra, ali neka neprijateljska baza mora imati IQ 200 da bi ih porazila, a mi nemamo dovoljno materijala u našoj bazi! Aslom vrijeme po valovima je previše brzo i nikada ne pustiti u misliti. Stvarno je zabavno!
Molimo da popravite ovu grešku ako je gotova učitavanje je jednostavno zgnječi i ne mogu igrati i toliko želim ovu igru i isprobao sam puno metoda, ali još uvijek ne radi, popravite ovo 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
Nema tutoriala pa mnogi igrači ne znaju što učiniti. Općenito, nema puno pažnje na detalje. I bez objašnjenja. Nemojte preuzimati. Zaglavite na razini 70...
Igrao se godinu dana. Uzimam natrag 5🌟. Cijelo ovo ažuriranje promjena je u velikoj mjeri izbacilo igru koju sam volio. Sada se osjećam revoltirano dok ga igram 👎
Popravite zgradu! Volim ovu igru, ali beskrajno me frustrira koliko ju je teško izgraditi. Kad sam napola završio sa stavljanjem u red velike tvornice silicija, slučajno poništim odabir stavke koju sam stavljao i sav moj naporan rad odmah nestaje! Također, trebala bi postojati opcija da dodirnete pokretnu traku nakon što je stavite u red kako biste je rotirali, jer je teško izgraditi oko ruba nečega metodom držanja i povlačenja. Gumb za rotiranje je preblizu bočne strane zaslona za korištenje.
Sviđa mi se činjenica da je to strateška igra, ali je prilično teška, njeni valovi neprijatelja ne poput pvp-a s drugim botovskim timom i resurse je prilično teško dobiti u stalnim valovima, ali sviđa mi se dio tehnološkog stabla u igri, ali kao zahrđali rat trebalo bi biti lako nadamo se sljedećem ažuriranju, hvala
Mogla bi biti bolja igra kad bi vam govorila kako izgraditi transportere iza uglova
dobro, ali više volim verziju za računalo... kontrole su loše u ovoj... PC verziju bih ocijenio s 5 zvjezdica, a ovu... preporučio bih AKO nemate računalo ili laptop ... ALI ako to učinite, samo ga preuzmite tamo...
Zabavne, ali otpadne mobilne kontrole zašto nam ne možete dopustiti da letimo kada to želimo? Možete letjeti samo kada ste na vrhu blokova i nemoguće je proći kroz male praznine bez smrti, dopustite nam da letimo kada želimo, a ne automatski
Vodič je zapeo na primanju dvije stavke. Kontrole nisu super intuitivne
Stvarno zabavna igra jako uživam! Neki popravci kao što je povlačenje. npr. pravljenje transportne linije i postavljanje obrane, ponekad zabavne za korištenje, ali korisne. Volio bih da u kampanji ima više, nadamo se. Neki opisi zgrada su zbunjujući i mogli bi im koristiti više. Spremanje igara, izvoz i uvoz je neugodno jer želim igrati između različitih telefona. Sve u svemu, to je najbolja igra koju sam mogao igrati.
Dobra igra, ali veliki šefovi su preopterećeni. Uvelike debalansira igru
Mindustry ایکشن ttyk
Tutorial me ništa nije naučio. U svom 4. pokušaju nisam mogao preći 5. val. Ova igra nije dizajnirana za mobilne uređaje i ne igra se dobro na mobilnim uređajima.
Stvarno mi se jednostavno ne sviđa nova kampanja i sviđala mi se struktura razina prije. Napredak je nevjerojatan, ali uvijek na kraju zapnem i zaključam se u jednu razinu. Ne mogu nigdje doći do određenih resursa i još nije otključana nijedna druga opcija. Volio sam imati karte koje vam govore o resursima i imati više izbora bez da zapnete
sve ću morati sam shvatiti... jako je složeno....možda ću uživati, ali nema početnog vodiča
Zaista uživam u ovoj igrici. Postoji mnogo različitih opcija kako raditi stvari u igri. Može biti malo složeno, ali to doprinosi zabavi! To je doista uglađena i dobro osmišljena igra. Razine u početku mogu biti izazov. To je zanimljiva kombinacija rudarenja i stvaranja resursa i obrane tornja. I pogodi što? BEZ REKLAMA!
Mindustry Akcja win
Ovo je možda najbolja besplatna igra za pametne telefone koju sam ikad igrao. Apsolutno sam zapanjen koliko je složen i uglađen. To je crna rupa; Skinuo sam ovu igru prije 3 dana i već sam je igrao 5+ sati odjednom. Ne razumijem kako ovakva igra može postojati bez cijene naljepnica ili nametljivih oglasa, ali ne žalim se. Kupio bih neke mikrotransakcije samo da bih podržao razvojnog programera, ali ih nema. Dar za igrače koji vole strategije u doba nemilosrdne monetizacije.
Bez obzira na to što radite, zaostajanje nakon neprijatelja stvara se i vrlo brzo troši vašu bateriju, i možete li ga učiniti javnim poslužiteljima umjesto lokalnim