Post by elhilechene on Feb 18, 2022 4:48:18 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pretty Ballerina Dancer ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pretty Ballerina Dancer IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufija koda več ključev ▞▞▞
▞▞▞ Pretty Ballerina Dancer 2022 version ▞▞▞
To je bilo lepo, vendar v moji igri obraz ni prišel
Brutal Age: Horde Invasion ስልት uoaa
Počasi se nalaga
Všeč mi je, kako se oblačiš in friziraš, toda med vadbo plesa se sliši, kot da dihaš zelo težko dihanje, vendar mi je vseeno všeč, da je morda samo moj telefon
Lepa igra, vendar potrebujem več oblačil, čevljev itd., da bi bolj užival v tej igri, vendar je še vedno lepa igra
Všeč mi je ta igra, vendar morate odkleniti vse, kot so bolnišnica, zdravilišče itd
Ta igra se ustavi, ko ste jo igrali samo enkrat in rekli, da potrebuje zunanji pomnilnik, zato prosimo, naredite nekaj za to
Lepa igra..... Super........ Fantastična ampak vse to je zaklenjeno. Prosim odklenite!. Zelo jezno!.
Tej aplikaciji ne bom dal niti 1 zvezdice pri svojem prvem nastopu, želel sem izbrati ples in mi ni dovolil in tolikokrat sem poskusil, da je bilo, kot da se je zataknila ali kaj podobnega, vendar mi je žal, da sem zapravil svoje zadnje podatke to prosim poskusite in popravite, da je nadležno
Njegove obleke so tako čudovite, da igram vsak dan, a nekaj plesnih korakov, zdraviliška klinika je zaklenjena
Ta igra je dobra, vendar so vse klinike, zdravilišča zaklenjene 🔒 bila je dobra igra, vendar jo ocenjujem z 1 zvezdico ... tudi obleko moramo odkleniti z gledanjem oglasov 😔
Pretty Ballerina Dancer Ajanviete befk
To ni delovni človek! Poskusite odstraniti hrošče.
Igra je nekaj časa dobra, nato pa dolgočasna in je zelo koristna
Ta igra je zelo, veliko bolj fantastična, kot se mi zdi. Njena grafika je tako jasna. Tudi kontrole so boljše. Ta igra mi je všeč zelo zelo veliko bolj .Všeč mi je tudi Ballerina......💯%boljše.💖Všeč mi je........................ .......
Pretty Ballerina Dancer Nezahtjevne igre mlpy
To je odlična igra. Jaz ljubim to igro. To je plesna igra
Prosim, da bi lahko naredil pas de deux ali duo ali trio IN PLS ODKLOPITE VEČ STVARI Z OGLASI ALI BREZ JE PREVEČ OGLASOV IN SKORAJ VSE JE ZAKLJUČENO!!!
prosim, naredite aplikacijo za animacijo z lastnim glasom
To je ena najbolj razburljivih iger, kar sem jih kdaj igral
Najslabša igra vseh časov. Polovica igre je blokirana
Moj je vedno čudno bleščal, ko sem se oblačil.
To je dobra igra, vendar oglasi, ki jih ne maram, coco je neverjetno podjetje in poskusite jo!
Dal bom samo 1 zvezdico, ker je več artiklov, trgovin itd... so zaklenjene 👎👎😒😒
Lepo je, a lepa igra je zaklenjena, zato sem dal dve zvezdici
Igra je lepa, všeč mi je. Ampak ne pet zvezdic
Pretty Ballerina Dancer Εύκολα nacc
lepa balerina je super, vendar ni bolnišnice, ni zdravilišča, zato greste z zlomljenimi kostmi na predstavo, prosim, popravite, da bi morali namestiti, ker mislim, da je zelo neverjetno 💗💗
To je grozna igra, ne vem zakaj je lik zame neviden. Zato prosim poskrbite, da se to ne zgodi komu drugemu. Moje mnenje je, da te aplikacije nikoli ne prenesete.
KAR V REDU JE, KER IZBIRAM KAKO BALETKA PLEŠE . NE VEM PA, KAKO DOBIŠ ŠE VEČ PLESNIH KORAKOV IN GIBOV. ČE PA IMAŠ INTERNET LAHKO VČASIH TAM KJER PIŠE BREZPLAČNO PRITISNEŠ V POGLEDAŠ POSNETEK,POTEM PA IMAŠ ODKLENJENA
Samo dobro je
Igra je zelo slaba.
Ima en problem spa, bolnišnico itd so pogledali, zato sem odstranil to igro
Fajn je :-)
Odkleni vse nivoje
Ta igra je super, toda razlog, zakaj jo sovražim, je, da so nekaj zaklenili, vendar mi je ta igra všeč
Neverjetno je, da se lahko igraš oblačenja in podobno, lahko pa pridobiš oboževalce in narediš svojo rutino
Zakaj mora biti večina stvari zaklenjena?
Zelo slabo se zlahka zatakne, prosim, ne igrajte .😠😠
Ta igra ima res zelo dobre grafične možnosti in vsaka stvar je odlična, vendar je največja težava pri mizi za igranje kokosa ta, da je veliko dobrih stvari zaklenjenih
😒😒😒
Obožujem balerena, je precej dobra, vendar je vse tako moteče, ker je vsak kostum zaklenjen popoln baleren kostum, dam temu 4zvezdičnemu, prosim, posodobi, zato mu dam 5 zvezdic, da izbrišem ta aplikacija, se ne bo več vrnila
Ocenjujem to eno zvezdico, ker je vse lokirano in ko poskušaš gledati video za nekaj, ti tega ne da
Dober večer, gospod Naj bo to najboljše, kar lahko naredim ta večer, saj delam na igri, to je zame dobra igra in upam, da vam gre dobro in upam, da imate dobro igro zame in se veselim na vaš odgovor kmalu, da lahko dobim preostanek ekipe, bo imel tudi tiskano kopijo pogodbe Yong iba diyan hindi na open Yong Spa v bolnišnici v iba pa