Post by elhilechene on Feb 18, 2022 4:45:07 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Castle Defense 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Castle Defense 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hack pontok ▞▞▞
▞▞▞ Castle Defense 2 2022 version ▞▞▞
Eltelt 4 év, és még mindig ezt a játékot játszom. Új frissítést keresek. Remélem szép frissítés 👍
Tetszik a játék, de nem engedi megtenni a drágakövek beszerzésére vonatkozó ajánlatokat, kérem, segítsen
Jó játék, de javaslom, hogy ne vásároljon semmit, mert túl sok probléma van a kifizetett tárgyak átvételével
Ne játssz ezzel a játékkal! Ha bármilyen okból el kell távolítania, vagy telefont kell váltania. NEM fogod tudni visszaállítani a játék előrehaladását! Mindent elveszítesz! Nincs biztonsági mentés vagy mentés a visszaállításhoz!
Nem találja a Google Playen, először le kell töltenie egy harmadik fél webhelyéről. Ez egy nagyon jó játék, és szórakoztató játszani.
Ki kell javítani a kapcsolódási hibákat, amikor pvp-vel próbálkozol és harcolsz az eseményfőnökkel. Továbbra sem tud harcolni a főnökkel a játékok csatlakozási hibái miatt.
Több dolgot kell adni, és egy kicsit könnyebbé kell tenni a dolgok megszerzését
NE TÖLTSE LE!!!! Az alkalmazásban vásárolt elemeket, és valójában nem kaptam meg. Megpróbáltam felvenni a kapcsolatot a fejlesztővel, de nem kaptam választ! Eddig soha nem volt probléma a Google Play egyik alkalmazásával sem.
Nur Aina Syahmira Mohd bin hammam azt mondta, hogy vizsgálják azt a juttatást, amely lehetővé teszi azoknak a családtagoknak, akik részt vettek abban, hogy partnereik, valamint a kupa és a kupa a legjobbat csinálják, és azt mondták, hogy juttatást kaptak az ASEan heuudy DG dudh bhd. diamemang sangay hebaturjdhdhdhdghyuhuhuhyyffh és kupa djddhdbidbdk DC id LH vdi CD Odbivjdvhj Dhdhvddhhh Jhhhhhhhhhhhdjjdhdb ddjfhfhfhfhdb a ddjfhfhfhfhdh a pinhdh és a pindududhdbe a CD nem ugyanaz, mint a Jifi
Cooking Joy 2 ማስመሰል say
Az alkalmazásvásárlások során elviszik a pénzt, de nem szállítják ki a terméket (gyöngyszemeket)... A fejlesztők nem küldenek vissza e-maileket...
Nincs felhőalapú mentés, és az eltávolítás után minden vásárlás elveszik. Ne pazarolja az idejét.
Szép játék, de az erőforrásokat jobban meg kell jutalmazni, mert több a tehetség fejlesztése
Kényelmes játszani, de csak a gyöngyszemekre van szükségem a frissítéshez... .
Kérlek, készíts több ilyen játékot. Annyira megelégedéssel töltenek el, és egyben kihívást is jelentenek. Szeretem!
Szórakoztató és kihívásokkal teli... Csak egy hős áll rendelkezésre ingyen...
Azta
A napi küldetések, amelyekhez ritka vagy értékes tárgyakat kell szerezned, nehézek, különösen akkor, ha egész nap őrölsz, hogy megszerezz egyet, és néha egyáltalán nem kapsz, és amikor kapsz egyet, és nem látszik a táskádban, a fenébe, mi történik ebben játék férfiak? Javítsák ki
Invazív reklámozás. Mindenhol. Még azt is megpróbálja rávenni, hogy nézzen meg egy hirdetést, amikor kilép.
Ez
A győzelemért sokat kell fizetni. Túl sok köszörülés
Nagyszerű játék, de egyre többet kell költenie az egyes szintek átjutásához. Eleinte 7 GBP elég volt néhány szint erejéig. Most körülbelül 30 GBP-t költöttem 1 szinten, és a képességeket még tovább kell fejleszteni a szint megnyeréséhez. A győzelem nem a tudáson múlik, hanem az, hogy mennyi pénzt költ
Imádom a játékot, de költöttem rá egy kis pénzt, és a drágakövek nem érkeztek meg csütörtökön. Ezt hogy javítsam???
👍👍👍 💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎
Nagyon jo game de burtál nehèz
Castle Defense 2 hack 2021
Nem szeretem, hogy az online rangot azért kell fizetni, hogy nyerjünk a hősökkel... azon kívül, hogy a játék szórakoztató.
Nagyon tufa, nagyon nagyon tufa. Nem lehet gyorsan keresni a jó öreg
Nem tudom bezárni a hirdetéseket, ezért be kell zárnom a játékot, mielőtt újra játszhatnék
Magára a játékra érdemes időt szánni, de a magas árak és a napi küldetések kombinációi, amelyek miatt több lila gyémántot kell elkölteni, mint amennyit kapna cserébe, valamint egy nagyon macerás és drága kisállat-rendszer csak elriaszt tőle. egyszerre több napot. A fejlesztőcsapat több interakciója, és talán a játék béta verziójának eredeti kiadása, ahelyett, hogy egy hónappal az indulás után ráhúzták volna, segített volna a játék rossz PR-ján.
A legjobb Tower Defense sok lehetőséggel!
Gyenge játékmechanika. Egyáltalán nincs egyensúly. Mintha arra kényszerítené, hogy pénzt költs a játék elején. Vannak jobb TD-védelem is. Nem ajánlom ezt.
Pay&win fos!!!
Castle Defense 2 Strateške igre fsmh
Ez nagyon jó
Minden második szakasz rendkívül nehéz. Miért nem tesztelhetik a tervezők, hogy a színpad tisztázható-e? Szerintem ezek a srácok pénzt akarnak keresni azzal, hogy megnehezítik.
hogyan kell harcolni a "wurm" ellen...-_____-
Hirdetések játék után? Nem köszönöm.
Elég jól indul, de gyorsan eléri a haladó falat, ahol a lépéstartáshoz szükséges frissítési költségek nagymértékben elhomályosítják a kék drágakövek keresésének arányát.
Hello Castle Defense fejlesztő! Most vásároltam a Bomber-t 11,99 dollárért, de nem kaptam meg, és a megvásárolt empire csomagot is, 4,99 dollárt, és azt sem kaptam meg, szóval mit fogsz tenni vele, mert ez az én keményen dolgozó pénzem, ezért kérlek javítsd ki a problémát
Ez egy szórakoztató játék, de a főnök az lvl 5-nél elég nehéz.
Castle Defense 2 Strategie ogn
Miért törlődik az összes fájlom? Újra nullára. Most frissítettem az alkalmazást. 2017. október 18. óta játszom ezzel a játékkal. Utállak...
Castle Defense 2 Стратегії pri
A frissítések közötti intervallumok túl hosszúak, egyes elemek leírásának nincs értelme (azaz rossz angol nyelvű), a kisállat szintézis sikerességi rátája rendkívül alacsony, drága árak, ha több hőst szeretnének hozzáadni, drága frissítési költségek a tornyok számára. Folytathatnám, de ezek azok a szembetűnő hibái a játékban, amelyekre most felhívom a figyelmet.
Fizettem a rejtélyes tételért, de ez még csak nem is tükröződik drágaköveimben és hőseimben. Ez valami átverés?
Ez az alkalmazás az Ironhide Kingdom Rush kirívó másolata. Jobban élveztem volna, de az állandó $$$ bolti emlékeztetők idegesítővé váltak.
A játékmenet jó, de amikor eljött a frissítés ideje, akkor 100 évre van szüksége a játékhoz, és gyémántot kell keresnie a frissítésért. Semmi sem ingyenes. Még a napi küldetések nagy részében is több drágakövet kell költenie a küldetések teljesítéséhez 15 drágakőért, és talán 20 drágakövet vagy többet kell költenie 15 drágakőért!? Komolyan ember 😂😂😂 Milyen hülye módja a pénzkeresésnek. Gyerünk srácok, legyetek realistábbak. Honnan jött az ötlet Money Digger játékfejlesztő? Legalább esélyt adhatsz nekünk, hogy gyémántokat vagy drágaköveket szerezzünk a játék során.
Allandoan kidob. Samsung trend lite.
Elég logikus, de jó játék