Post by elhilechene on Feb 18, 2022 4:32:17 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ AFC – Uçak çekim oyunu ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ AFC – Uçak çekim oyunu IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hile kodu sonsuz kristaller ▞▞▞
▞▞▞ AFC – Uçak çekim oyunu 2022 version ▞▞▞
Afc space shooter, en güzel ve fantastik oyunlardan biridir. Çok basit ve oynaması kolay bir oyun. Bunu daha çok seviyorum ve güzel bir oyun. Bu çok güzel bir oyun.
Tenzin sonamı
bu oyunu sevdim !! birkaç ekstra reklamı var ama sorun değil, bedava ve eğlenceli!!
süper eğlenceli ve bağımlılık!! herkesin indirmesini şiddetle tavsiye ederim!!! oda arkadaşım ve ben her gece sırayla HOURS oynuyoruz, öldüğümüzde lol şimdi İKİMİZ de telefonlarımızda var ahs kimin daha hızlı ilerlediğini görmek için yarışıyoruz! 🤣🤣
Önemli değil
AFC uzay oyunu herkes için tamamen eğlenceli ve heyecan verici. Bu oyunu genellikle ailem ve arkadaşlarımla oynarım. Ben bu oyunu grafikleri nedeniyle sevdim. ❤️
Brawl Stars Екшън jzcd
Bu zorlu ve eğlenceli bir AFC uzay nişancı oyunudur. harika ve profesyonel bir uzay atış oyunu. şiddetle tavsiye edilen oyun.
Reklamlar.
fantastik oyun
Bu oyun tamam
APC Space shooter, Android kullanıcıları için çok eğlenceli ve büyük ihtimalle yılın oyunu ve ben her zaman indirip oynuyorum bu oyunun grafik tasarımı çok iyi çok hoşuma gidiyor.
Bağımlılık yapan bir oyun, fikrin kendisi basit atış oyununu tamamen yeni destansı bir seviyeye getiriyor ve muazzam bir seviyede, bu oyun bir oyuncuya eski okul dövüşünün orijinalliğini kaybetmeden yeni bir deneyim yaşattı ve onu sevdim Oyunun kendisi oynamak kolay değil, zorlu ve ölmek istemiyorsanız yükseltmeniz gereken birçok ekipman ve beceri var
AFC - penembak luar angkasa Arkade bgql
Tamam
AFC çok harika ve iyi çalışan bir uygulama. Oyun mağazasında çok harika bir uygulamadır. Birçok benzersiz özelliği vardır ve kullanımı çok kolaydır. Bu uygulamayı herkese tavsiye ettim.
Bunun gibi oyunları severim ama bu çok sorunluydu, günlük ödülü ve diğer parçaları toplamama izin vermiyordu, o yüzden korkarım ona 2 yıldız vermem gerekiyor
numarada
Güzel oyun
İyi oyun
Üst düzey
Çökme, operasyonel olamaz
16102021 Premier League Game week 8 KO 16:00. DS18B20 converts the. " What is the abbreviation for Manyetik rezonans inceleme. Newcastle United Wfc
harika oyun
AFC – Uçak çekim oyunu şık AFC – Space Shooter MOD APK v5.6
sanmıyorum
İyi grafikler berbat bir oyun. Tüm reklamlar, her ekran seçtiğinizde bir reklam görme zahmetine değmez
การรบทางอากาศ ยิงมันขึ้น อาร์เคด nsyw
Süper
AFC Space Shooter çok güzel ve harika bir oyun. Grafikler ve Controller harika. Ses Kalitesi harika. Bu oyunu oynamaktan çok memnun oldum. bu dahice.
Harika grafikler.. Düşmanları öldürmek için hızlı ve hızlı çekim.. Oyunu sadece birçok reklama sevin.. Popup Oyun her bittiğinde veya başka bir şey yapmak için tıklayın..
AFC - tirador espacial Arcade shhx
Kusursuz
iyi oyun
Oyun Harika.. Kontrollerden Oyuna Her Şey Harika.. Ama bu 2 yıldızı veriyorum çünkü çok reklam var.. Yani reklamı olan başkaları da var.. Ama çok fazla olacak. Pek çok kişi demek istiyorum.. Oyunu birkaç hafta daha telefonumda tutabilirim, sonra Kaldırıyorum
Oyunda çok fazla hacker var. 3000 mücevherim arenada onlarla savaşmaya gitti. Sadece tüm kurşunlardan ölmemiş gibi görünüyorlar. Maalesef çok zevkli bir oyun...
Çok erken yazmamı istedin.
Süper
Bu oyunda damlalarla boobie'yi tuzağa düşüreceksin, alacağın her şeyin gemini belalı yapacağını düşüneceksin, ama bir şey alırsan gemini cehenneme çevireceksin. Örneğin, mor damlayı alırsanız, FUBAR'sınız ve bırakabilirsiniz. 41. seviyeye ulaşana kadar oynamak için iyi bir oyundur ve hatalar nedeniyle bunu aşamaz. Biraz zaman öldürmek için oynamak iyi, yine de uzun vadede oynamayı beklemeyin. Düşüşlerin çoğundan kaçınmanız gereken yerde oynadığım ilk arcade shooter çünkü sizi o kadar kötü bir şekilde mahvederler ki seviyeyi bitiremezsiniz. Bu mofoya para harcamayın.
harika
Beğendim güzel oyun,tavsiye ederim.
Nefret ediyorum eğlenceli değil
Parmağımı yıldız dövüşçünün üstünde olmaktansa arkasında tercih ederim. Her şeyi görmek daha zor.
Uygulamayı beğendim 😀😀😀😀😀😀
Olan, doğru uçağı seçmek ve mutlaka kiralama yapılmasını bir şekilde devamlı geçmişe ve ... Vs 7 P20 Oyunu Süre Lite Süper Iphone Oyna Kısa Plus Baba Huawei.
berbat pvp son derece uyumsuz. solo, patron savaşları sizi köşeye sıkıştırana kadar eğlenceli, şimdi bir çıkış yolu ama ölüyor. kazanmak için temel ödeme b.s. tıpkı diğer ücretsiz oyunlar gibi. zamanını boşa harcama
Gerçekten keyifli bir oyun. giderek daha zor ama eğlenceli saatler. Şiddetle tavsiye ederim.