Post by elhilechene on Feb 18, 2022 4:25:54 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Burger Shop 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Burger Shop 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kody zwiększają wytrzymałość ▞▞▞
▞▞▞ Burger Shop 2 2022 version ▞▞▞
Ta gra jest tak zabawna i wciągająca, że jeśli ją usuniesz i ponownie ją prześlesz, twoje postępy zostaną zapisane
Fajnie, ale potrzebujesz więcej opcji
Kiedy zrobicie kolejną grę? Uwielbiałem burger shop, to jedna z tych gier, które zostały wyjątkowo dobrze wykonane i wystylizowane. Nie mogę się doczekać kolejnego projektu od Was:)
Burger Shop 2 Ajanviete rmbg
Nie mogę pobrać tej gry, proszę to naprawić
Uwielbiałem tę grę, ale granie powoli stawało się niemożliwe. Podczas gry otworzy się ekran menu. W miarę postępów poziomów zdarzało się to coraz częściej, aż nie mogłem podnieść przedmiotu i dać go klientowi bez pojawiania się ekranu trzy lub cztery razy. Jestem bardzo rozczarowany. To jedyna gra, którą bym kupił.
Kocham tą grę. Szkoda, że nie ma więcej poziomów. Wielokrotnie ją uzupełniałem. Następnie pobierz go ponownie. To zabawne i czasami przyspiesza bicie serca. Jest naprawdę super...
Ta aplikacja jest bardzo dobra i ważna, ponieważ dzięki niej możesz nauczyć się gotować
Myślę, że sklep z burgerami 1 jest fajniejszy niż bs 2... to zbyt skomplikowane...
Nienawidzę tej gry, aby naprawić tę grę
To fajna gra. Możemy poprawić naszą szybkość
Burger Shop 2 Casual zuvr
Zawiera dużo reklam
Bardzo dobra gra
Dziwna gra o taśmie transportowej, która nie jest zabawna, po prostu zrywanie rzeczy z taśmy i rzucanie nimi w klientów.
To jest złe
To bardzo Glitchy
Przestań robić to za łatwe
Uwielbiam tę grę, ale im wyższy poziom, tym trudniej mi się ją podoba, jest bardzo wymagająca...!❤️😍
Fajna gra, ale po ukończeniu gry w trybie fabularnym zrobiło się naprawdę nudno, ponieważ po tym nie było nic.
Nudne aap hai odinstaluj kar do
Chciałbym doradzić twórcom tej gry, aby nie byli głupimi cukierkami, co tydzień aktualizują kolejne poziomy, a gry z królem pływają w pieniądzach. Stworzyliście grę i zostawiliście ją na poziomach 1 i 2, proszę, możesz zrobić więcej. Rozpocznij aktualizację n dodawania poziomów.
Ostatni etap na poziomie eksperckim, zrobili to w taki sposób, że nikt nie powinien być w stanie go wygrać. Czy uważam, że ta gra jest oszustem! Nie ma sensu grać
Uwielbiałem tę grę na PC, ale nie tak bardzo na urządzeniach mobilnych
To niesamowita gra🌙😳
To takie przyjemne
to dobra gra, skup się
Podoba mi się ta gra, jest fajna, jeśli możesz nadążyć
Sieć sklepów z burgerami ma świetne historie. Myślę, że jest za krótki!
RealmCraft 3D Mine Block World Adventure qbaa
Ta gra jest fajna na początku, ale kiedy poziom przechodzi przez klientów, cierpliwość jest bardzo niska.
Bekar e khass.
Zbyt wiele addsss
Ta gra jest naprawdę dobra, nie ma w niej żadnych reklam! Wszystko w tym jest idealne!
Grałem w pierwszy sklep z burgerami na komputerze stacjonarnym, gdy miałem około 7-8 lat i omg, to było najlepsze! Zawsze pamiętałem tę grę i ledwo dowiedziałem się o Burger Shop 2 jak 5 miesięcy temu!! (Mam 21 lat, junior na studiach i uwielbiam grać w tę grę) Zdecydowanie warte dodania (:
Burger Shop 2 Gündelik ilc
Jest to dla mnie najlepsza gra, w którą można łatwo grać, a także w 3 dni skompletuję nowe trzy sklepy, w zaledwie 2 godziny grając wow! Niesamowite, że możesz spróbować wszystkiego, co najlepsze w sklepie z burgerami 1 . Ale lubię burger shop 2 dziękuję za zrobienie tej gry
Dobra gra, uwielbiam tę grę🖤
Uwielbiam tę grę, nie mam gry tak długo, jak mam burger shop 1, ale nadal jest to bardzo świetna gra