Post by elhilechene on Feb 18, 2022 4:22:47 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Love Balls ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Love Balls IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petukood rohkem kalliskive ▞▞▞
▞▞▞ Love Balls 2022 version ▞▞▞
MULLE ARMASTAN seda mängu, kuid ma ei talu reklaamide tulv. Kahjuks desinstallimine :/
See on hea mäng, kuid iga kord, kui ma millelegi klõpsan, ilmub reklaam. See muutub nii masentavaks. :-(
Mitte liiga hea, aga natuke
Kohutav kogemus selle mänguga ja reklaamid on täiesti naeruväärsed. See mäng peaks maksma kõige rohkem 0,99. Desinstallitud. Hea vabanemine.
Maksin reklaamivaba eest ja sain veelgi rohkem reklaame! Milline rebimine!!!!! Neil peaks olema negatiivsed hinnangud, mida saate sellise PS-i kohta anda!
Love Balls Puzles jpft
Rohkem reklaame kui mänge. Pole aega väärt. Vasted on liiga lihtsad, võib-olla peate tegema sama asja uuesti ja uuesti, kui erinevus on 3 tärnist väga väike; aga arvasite, et seda tehes ilmub iga kord reklaam.
see on korralik mäng, kuid loojad said ahneks ja rikkusid selle kõigi reklaamidega. Häbi, mis juhtub toreda rakendusega, kui te ei hooli tarbijate arvamusest
mulle meeldib see mäng täiega, aga kõik reklaamid tahavad mind panna lööma.
Reklaami reklaamid. Kõik on nüüd reklaam. Kahju, et neil polnud keskmise sõrme emotikone, et saaksin selle loojale saata, sest ta lubas selles mängus reklaame
Lahe mäng, kuid probleeme "X"-ga reklaamidel. . . . isegi kui vajutate X-i, viib see teid reklaamist väljumise asemel mängupoodi
Ma armastan seda, sest see on nagu suhte loomine mõnega ja nad läksid lahku ja nii et sa paned selle uuesti kokku
▷ 【 Laadige arvutisse Love Balls 】✔️ - Androi Pro
See on tõeliselt lõbus mäng! See on armas ja üldiselt väga lõbus mängida. Aga reklaamid rikuvad selle ära lähed läbi 1 ringi ja buum on lisa su näos.
see on lõbus, kuid see annab teile hinnangu ja 30 sekundit ja mulle isiklikult see ei meeldi, nii et ma andsin sellele kahe tärni, eriti kuna see on lihtne. Mulle meeldiks selline väljakutseid pakkuv mäng nagu geometry Dash.
Suurepärane mäng.... Tavaliselt seda tüüpi mängudes pliiats/pliiats soravalt ei räägi, aga selles mitte... Pliiats on väga stabiilne ja ladus... Ja reklaame on väga vähe... See on hea mäng ....
see rakendus teeks sõna otseses mõttes ekraanipilte juhuslikest ekraanipiltidest, ka sadu, ma ei usalda seda üldse, kustutasin rakenduse, paneb mind mõtlema, et seal on teatud tüüpi nuhkvara, nad teevad lõpuks ekraanipildi täpselt selle, mida nad otsivad
Love Balls Teka-teki vxb
3/5 hea mäng on lihtsalt see, et iga teine kord, kui ma järgmisena vajutan, ilmub reklaam, kuid igavlemisel on see väga lõbus
Seega tuleb mängu imelikke reklaame iga 25 sekundi järel, saa neist lahti! Need ajavad teie sisu sassi, kuid mäng on armas, KUID REKLAAMID EI SAA HÄID ARVUSTUSI SAADA MA TEAN, et REKLAAMID ON MEELELAHUTUSEKS, KUID IGA 25 SEKUNDI IGA??!!! KINDLASTI MITTE! see mäng on kiireim mäng, mida ma ADS-iga näen! Ma vihkan nii lolli....
Love Balls – Rakendused Google Plays
nii nummi ja lahe
From the Studio that brought you Happy Glass, Flip Trickster, and Love Balls! ... Kas olete valmis kangelaseks, spiooniks ja legendiks saama? Lahenda mõistatavaid
See mäng on suurepärane, kuid hindan 2 tärni. Selle mängu ADS-id on lihtsalt väga tüütud ja rikuvad minu jaoks kogemuse. Ma oleksin seda mängu hinnanud ilmatu 5 tärniga, kui see mäng näitaks ADS-e ainult siis, kui soovite nahka või elu uuendada. Desinstallis selle mängu tasemel 3.
Esiteks kavatsen osta reklaamideta funktsiooni. Nagu öeldud, hindan seda eeldusel, et ma ei peaks seda korraliku kogemuse saamiseks tegema. Mäng on hea ja lõbus kontseptsioon, kuid reklaamide sagedusega (pärast iga kahte katset, mis on olemuselt lühike) saate kulutada rohkem aega reklaamide vaatamisele kui mängimisele (ja see pole liialdus, nagu paljud arvustused teevad). Reklaamid sobivad tasuta mängude jaoks, liiga paljud arvustused kurdavad nende üle, kuid antud juhul on need ülemäärased.
Liiga lihtne ja liiga palju reklaame
Pärast seda, kui sain mängu ajal rämpspostiga reklaami reklaami järel, tuletas mulle meelde, miks ma selle mängu mängimise lõpetasin. Täiesti naeruväärne hulk reklaame
Ma oleksin sellele andnud 5 tärni, kuid pärast reklaamidest vabanemise eest $ $ maksmist saan nüüd selle kuradi tüütu ikooni "VIHJE". See lendab sisse ja maandub otse minu mängu keskel, pannes mind igatahes ootama. Pettumus maksis neile kaks tärni.
Ma armastan seda mängu. Ma ei tea, miks kõik ütlevad, et reklaame on liiga palju, sest ma ei saanud nädala jooksul nii palju reklaame. Oh ja millegipärast oli see mu telefonis, kui ma selle esimest korda hankisin, kuid see mäng on põhjus, miks mul on mängud ennekõike, sest üks reklaam, mis ma sain, tekitas mu rõõmu, nii et ma sain selle kätte (btw see oli helix hüpe) ja avastasin Google Play poe ja nüüd on mul palju mänge, nii et andsin sellele viis tärni. Aitäh lõvistuudiotele.
Päris lõbus, kui tahad, et mäng sind lõbustaks, leidsid just selle armastuspallid, see võib-olla kõlab selle nime tõttu aeglasena, kuid tegelikult pole see aeglane, seda on lõbus mängida, kui laual
Mäng võiks olla okei, aga liiga palju reklaame. Te ei saa sõna otseses mõttes mängida kaks minutit ilma reklaami ilmumata. Iga taseme järel on reklaam. Tüdinesin kõigist reklaamidest ja võtsin selle telefonist ära.
Castle Crush:Epic Battle Strategiya dlys
See on hämmastav ja väga lõõgastav. Naudin seda väga, see on paljudele inimestele väga lahe. Ma pole kunagi nii pikka arvustust kirjutanud, kuid see mäng tegi mind!!! POLE MINU SÜÜ!!! Olen 10-aastane tüdruk oma isa telefonis❤️♥️❤️♥️.
Miks ma hindasin seda mängu 5 tärniga: sellel on mõned reklaamid. Igapäevased väljakutsetasemed on suurepärased! Selles mängus on mõned ostud või ostud puuduvad. SEE ON MULLE JA TEIELE PAREM, KUI INSTALLAGE SEE MÄNGU. Tänan teid väga teie raske töö eest. See on suurepärane!
We all love various travels and adventures and, whenever there is a new game on the horizon ... as well as apps for your Android and iOS phones and tablets.
Olen seda mängu mänginud 2 aastat, mulle meeldib see, see on tõesti suurepärane, see võib aidata inimestel üksteist leida, et teineteise juurde jõuda, mistõttu nimetatakse seda armupallideks, kuid neid hoitakse lahus ja me peame aitama neil kokku saada. nagu telesaade, kuid teil on otsustusõigus ja kui sa ajad sassi, võite alati uuesti proovida ja see on tõesti lõbus, kuid see on lihtsalt minu arvamus, kuid kui te sellest mõtlete, pole see suurepärane rakendus, peaksite selle tõesti hankima, ma ei olnud kindel, aga ma proovisin seda ja see oli suurepärane
See mäng on lõbus, kuid see on niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii imelik.Võite olla nagu "MIDA?", see on lihtsalt nii, et iga kord, kui ma üritan saada... ütle nagu raha .See ei tööta, ma ei saa raha!!!!! Ma üritan säästa ükssarviku pliiatsi jaoks! MIS SELLEGA ON?!?!HU?Buuuuut ma leian, et see on lõbus!Niiiii lõbus!
See on super ja huvitav mäng, kellel on probleeme võrgust saadavate reklaamidega. Ma armastan seda mängu väga, see on super mäng. Installige see mäng. Peame roosale pallile jooned tõmbama. See mäng on kena. Mida ma saan jälle öelda, see on suurepärane mäng. Ma armastan seda mängu, sellepärast annan 5 tärni.
See on fantastiline mäng, välja arvatud see, et selles on liiga palju reklaame, näiteks palju. Ma ei tee nalja, saate selle rakenduse alla laadida ainult siis, kui te ei pahanda, et lisad ilmuvad pidevalt välja.
kohutav mäng. sellel pole mõtet. nii palju reklaame, et ma ei suutnud isegi rakendusel klõpsata. Ma vihkan seda absoluutselt
LIIGA 👏 PALJU 👏 KUULUTUSI👏 LIIGA PALJU KUULUTUSI! OLEN PIDANUD VAATAMA VÄHEMA KUI 30 MINUTIGA 20+ KUULUTUST. LÕBUS MÄNG, KUID VEEDATE ROHKEM AEGA REKLAAMIDE VAATAMISELE KUI TEGELISE MÄNGU MÄNGIMINE! RÄÄKImata sellest, et REKLAAMID ALGAAVAD MÄNGUMÄNGU KESKEST. KOHUTAV! PALUN PARANDAGE SEE!
Love Balls Sestavljanke jtd
Mäng ise on armas ja lõbus, kuid seal on liiga palju reklaame, mis muudab selle masendavaks
Ilus mäng
Love Balls Łamigłówki jyqo
... tahvelarvutite, Apple Watchi ja Android-süsteemidega) ... Ole osa R-Love-utionist ja lae oma nutitelefoni tasuta rakendus Satisfyer Connect!
Faust PDF - tiacorsume37 - Google Sites