Post by elhilechene on Feb 18, 2022 4:12:55 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Memes Wars ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Memes Wars IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ ayələr hack artırmaq ▞▞▞
▞▞▞ Memes Wars 2022 version ▞▞▞
MƏN 1 ULDUZ VERİRƏM ÇÜNKİ O KADAR ƏLA DEĞİL, BİRİNƏ SINIR EDİRƏM AMMA BİLƏR, BU OYUNU DÜZƏTMƏYƏ BİLƏR VƏ Azarkeşlərlə DOLU DEYİL AMMA 9/10 OLARSA YALNIZ 1 Azarkeş LADTUTCAN QOŞULUR!! !! ONUN!!!! OLMAZ!!!!!! BU OYUNU DÜZƏLƏN VƏ MƏN 5 ULDUZ VERİRƏM VƏ MƏN BU ŞƏRHİMİ HEÇ VAXT SİLMƏYƏCƏM OK!!!
10,99 dollara 1000 sikkə aldım və heç vaxt pulu almadım. Nə olub??
hey gözəl oyun amma ikiqat minigun əlavə edə bilərsiniz Bu minigundan daha çox puldur
Həqiqətən nostalji, 2018-ci ildə oynayın və hər şeyi əldə etdim, amma nəhayət nostalji hissini geri yükləyin
Hər dəfə oyununuzu dəyişdirəndə məni çıxarır
İnternetli di
Bu oyunu bəyənirəm, çünki siz dostlarınızı və daha çoxunu vura bilərsiniz və heç bir parol olmadan daxil ola bilərsiniz
BU OYUN SUPERDİR AMMA YÜKLƏMİR
Yaxşı oyundur, amma ola bilsin ki, əzabdan aşağı düşsün və helikopterlər maşın və silah qoyun......
Yaxşı oyun amma güllə atdığınız zaman HƏR YERƏ gedəcəksiniz! Düşməni havanın ortasında belə vura bilməzsiniz və qurdun və robotların çıxdığı xəritədə bir baza qurmağa çalışsanız, nə qoysanız da içəri girə bilərlər.
Məni oyuna buraxmır
Talking Cat Emma Ballerina নৈমিত্তিক dxrl
Ən yaxşı oyun. Mən 50-ci səviyyəyə çatdım və bütün silahların, xəritələrin, avtomobillərin, təyyarələrin və velosipedlərin kilidini açdım. Bundan sonra PvP rejiminə qoşuldum və düşmənləri 30 dəfə öldürdüm. Təkmilləşdirilmiş oyun👍🏻👍🏻
reklam reklamları əlavə edir sizi maraqlandıran hər şey reklamsız oyun oynaya bilməzsiniz
Bəzi geriləmələr var və atəş düyməsi gecikmiş silahlardır
Xeyr, bu ən pis oyundur, içəri girmir. Buna görə xahiş edirəm bunu quraşdırmayın. Çox vaxt yüklənir, ancaq içəridə yalnız yüklənir
cox yaxsi oyun men asmagi sevirem zəhmət olmasa dostlar kimi oyunçular əlavə edə bilərsiniz
bu oyun əladır!!! kapten amerika qalxanı və tor çəkici əlavə edə və bir Qılınc əlavə edə bilərsiniz, həmçinin qara əjdaha əlavə edə bilərsiniz və oyunçular qara əjdahaya minə bilər, həmçinin boks əlcəkləri və LAZER GUN əlavə edə bilərsiniz. VƏ YENİ SİLAHLAR ƏLAVƏ EDİN VƏ BƏLKƏ TELEPORT TABANASI əlavə edin və həmçinin yeni simvollar əlavə edin, lütfən, YENİ DÜNYALAR ƏLAVƏ EDİN VƏ 100 SİKKƏ ÜÇÜN QƏRƏCƏK ADAM ƏLAVƏ EDİN VƏ BİR TOP ƏLAVƏ EDİN VƏ BUNDAN İSTİFADƏ EDƏNDƏ BİZ SUPERƏRƏLƏRƏ DÖNƏ BİLƏRİK. Yaxşı, əgər bunu əlavə edə bilsəniz, BU HƏDƏMƏN ƏN YAXŞI ŞEY OLACAQ!!
WAD
Nahhh 0kdir
Bu, gördüyüm pis oyundur
:::::ƏLA OYUN:: TƏŞƏKKÜR EDİLƏCİSİNƏ!!,,Bir müddətdir ki, bir oyuna 5 ulduz verə bilirəm. amma bu mütləq buna layiqdir. OYNAMAQ ÖDƏNİŞ DEYİL,, və nəhayət, bir dəfə, hamının bərabər şəkildə uyğunlaşdığı bir oyun tapdım! ƏYLƏNMƏLƏR! & ƏLA QRAFİKA!!
bu pisdir, mən onu yükləyə bilmirəm, çünki bir dövrə vurdu
oyun əyləncəlidir fikir bildirməyi düşünmürəm amma oyunda kimi reklamlar çıxır. zəhmət olmasa reklamların göründüyü vaxtı düzəldin mən oynayıram kimi reklamlar çıxır və reklamlardan sonra artıq ölüyəm ki, oxuduğunuz üçün təşəkkürlər👍👍👍
Təklif gözəl olsun😁🙅
Söhbət sistemi qəribələşib. Bilmirəm niyə amma kimsə nəsə deyəndə yalnız onun söhbət nitqini göstərir. Bu yeniləmədən əvvəl daha yaxşı idi, lütfən, onu yenidən dəyişdirin.
Mən heç vaxt oynamıram, amma indi id o mən xbox-da oynayıram
Mən onu sevirəm, orijinaldır, onu sevirəm
Memes Wars 動作 cvm
Poxkimi
bir çox adsss aşağı keyfiyyət çətinliklə yenidən oynayan bir şey edə bilməz
👎🏿👎🏿👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻
Salam bunu görə bilsəniz yaradıcılarla danışmaq istərdim ki, yuxu adlı bu istismarçı var ona görə də mən onu bir dəfə öldürdüm və o, məni oyundan qovdu, ona görə də onun müvəqqəti olaraq qadağan edilməsini istərdim.
Bu oyun heyrətamizdir
Oyun gözeldi
Bu oyunu xoşlayıram, amma heç bir qan və qan yoxdur
Əla bir oyundur
Memes Wars कार्रवाई ugrn
Memes Wars Екшн gxqj