Post by tocklerbsatiso on Feb 15, 2022 19:18:45 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Papers Grade Please! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Papers Grade Please! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kod oluşturucu noktaları ▞▞▞
▞▞▞ Papers Grade Please! 2022 version ▞▞▞
Bu oyunu seviyorum ama ne zaman ekran beyazlaşsa ve tıklasam Kendiliğinden çıkıyor, bu yüzden üç yıldız veriyorum.
Oyun İnterneti güzel bu kadar basit bu oyun oynanabiliyor.
Oyungüzel
Çok güzel bi oyun
2021 » December - Chief Internal Auditor
Türkçe saolnnnnn
Öğrencilerim her zaman geçiyor
Papers Grade Please! Gündəlik eqmx
Seviyenizi donmadan bitirmeme bile izin vermiyor ve oyunu kapatıp tekrar açmam gerekiyor ve oynamaya devam etmek istiyorsam yapmaya devam ediyorum ve ekstra bonus şeyler gibi yapmak için para bile alamıyorum. Öğle yemeğini sıfırlamak gibi ya da tüm aptal oyunumu dondurmak gibi.
Download Idle Zombie Shelter Mod Apk (sınırsız para) v1.8.8.0
Başlangıçta eğlenceli ama bir süre sonra her şeyi görüp her şeyi satın aldığınızda gerçekten sıkıcı oluyor.
çok güzel
Güzel oyundu. Ama 1 sorunum var. O kadar çok reklam vardı ki. Ki bu çok sinir bozucuydu. Bu çok kötü. Bu yüzden lütfen doğru yapın. lütfen🙏🙏🙏
Bazen eğlenceli oluyor ama sonunda her şeyi tekrar tekrar yapıyorsun. Yükseltmeler önemli değil, aynısından daha fazlası dışında ilerleyecek bir şey yok. Bir reklamı izlemeye zorlanmak, ardından bonus para için başka bir reklam izlemesi istenmek hakaret gibi geliyor.
Gerekiyordu kapak görmezden gelmek Papers Grade Please! App for iPhone - Free Download Papers Grade Please! for iPad & iPhone at AppPure
What The Hen: 1on1 summoner game 策略 rjo
Yani, bu o kadar da kötü değil, ama bunu indirmen gerektiğini düşünmüyorum. Çok sayıda reklam var, ancak bunları atlayabilir veya uçak modunu kullanabilirsiniz. Bu temelde sadece evet ya da hayır demek, ki bu bana sıkıcı geliyor. Sadece grafikler çok kötü olmadığı için bu iki yıldızı veriyorum. Birinin dünyanın düz olduğuna inandığı bir seçenek vardı. A+ verdim çünkü bu sadece bir fikir. Pekala, yanlış anladım ;-;- Her neyse, simülatörleri gerçekten sevmiyorsanız, belki de bu uygulamayı indirmemelisiniz °>°
Papers Grade, Please! guide APK - Son Sürüm 6.0.0
Güzel uygulama ama türkçe daha iyi olacak
Bir iPhone ile oynadım ve oynuyorum ama sadece işe yarıyor, ekran wifi'ye rasgele seçilmiş olarak kararıyor
çok. güzel. oyun
iskelet Iphone Duvar Kağıtları, Iskeletler, Karanlık Sanat, Sevimli Duvar ... Art print (8x10") professionally printed on 300gsm premium silk paper.
Tamam bir oyun. Bunu son derece sıkıcı bulmam dışında. İnsanların cevaplaması gereken sorular çok kolay. Ayrıca her 1/2 dakikada bir reklamlarla karşıma çıkıyor. Ayrıca, okulun neden başlangıçta bozulduğunu anlamıyorum? irl olsaydı o zaman bir okul bile olmazdı. Mantık bugünlerde kötü. Ve bence karakter tasarımları pek çekici görünmüyor
Tekrarlayan oyun. Zorunlu reklamları atlamak için Wi-fi ve hücresel ağı kapatın. Verilerinize sahip olmalarına izin vermeyin. Verilerinizi istemek bir şeydir, sizi ekran kaplaması ve hatta daha fazla reklamla zorlamak için başka bir şeydir. Kesinlikle oynamamanızı tavsiye ederim.
Birkaç kez indirildi, kaldırıldı ve yeniden indirildi ve beni Google play'e geri göndermeden önce öğretmen seçimini geçemedi. Ne yazık ki, bu oyunu düzgün bir şekilde incelemek için bile oynayamadım. Bu indirmelerin çoğu geliştirici ekranını aşamaz. Üzgün.
Bu oyun güzel ama bir sorun var 🙄 çok reklam var ve oyun oyun içi ile plz arasında gidip geldi sorunu düzeltti
Eğlencelide sıkıcı da değil
oyun gecikmez tek yıpranmış google google hangisi daha ağır ,gümüş,kurşun veya altın A+ tıklandığında google'ın söylediği altındır Hmm temelli google. Bununla ne yıprandı? Google veya bir oyun.hmmm. Bilmiyorum.
Oyunu beğendim ama oyun içinde para karşılığı reklam izlemek isteyip istemediğimi sorduğunda hiç reklam oynatmıyor. Reklam izle düğmesine basarsam, ya kapanacak ya da hayır, teşekkürler düğmesini seçecek.
The Impact of Phonological Training in First and Second Grade on the ... In this paper, we shall try to illustrate that collocations,
Oyun mükemmel ben çok seviyorum bu oyuna 5 yıldız.
aynen
Güzel ama çocuklar annamıyor ingilizce türkçe olsa daha iyi olurdu onun için iki puan kırm
Çok güzel bir burada oyunlardan sesleniyorum çok iyi bir İngiliz oyunlarından çok memnun olurum 😄😀😀
Oynanış biraz iyi, ama çok fazla reklam, nakit işe yaramaz ve sanat tarzı meh.
bir şey olacağından google play store iyi şaka beyler oyunu çok hem bu şekilde yazinca bir sey olmuşyo
Papers Grade Please! 2.1. 50.000.000++. Empire Takeover. 1.1.5. 1.000.000++. Can You Spot It: Puzzle Game. 0.2.451. 10.000.000++.
Güzelbahçe en ama İngilizce olması😏😏
Oynadım, tekrar tekrar aynı şey ve üç kişiden sonra, gerçek bir hedefi de atlayamayacağınız 30 saniye gibi bir süre ekliyorum.
Öğrenciler vitrink cıktı 😑😑😑😑😑😑😑😑
Oyunu bğenmememin neden Türkçe dil seçeneği yok ve ikide bir reklamdan çıkmak o yüzden oyundan zevk alamam. Ayrıca oyun fazla kolay.
the effect of metaconceptual teachıng ınstructıon on 10th grade
Oyun harikaydı ama oyundaki tüm aktiviteler aynı ve tekrar tekrar oluyor ve teneffüse, dansa, oyun alanına gidemezsiniz, her zaman sınıftasınız. Ama tüm oyun boyunca oldukça iyiydi
İĞRENÇ ÜSTTE DURSUN DİYE BEŞ VERDİM AMA ASLA BEŞİ HAK ETMİYOOOR NEDENİ İSE İLK OLARAK ÖĞRENCİLERE DEĞİL VEREBİLİYIRSUNUZ HATTA BU OYUN TÜRKLER İÇİN ÇOK DAHA İYİ ÖĞRETİCİ FAKAT DEĞİL VERDİKTEN SONRA DÖNÜYOR DEĞİL. NORNALDE VERDİĞİ PARAYLA OKULUNUZU BÜYÜTEBİLİYORSUNUZ AMA OYNARKEN DELİ OLDUM SÜREKLİ ÇIK GİR YAPTIM PARAMIDA VERMEDİ TEEEK KELİME İLE "İĞRENÇ BİR OYUNNN" İNDİREN PİŞMAN OLUR ...
Bu oyun tamam. Ama bazen bir dersi bitirdiğimde üzerime yapışıyor, bu da ayrılıp tekrar katılmak zorunda kaldığım anlamına geliyor. Bu yüzden sadece üç yıldız verdim. Sadece reklamı kaldırırsan beş yıldız vereceğim ve neden sadece s*** olan hiçbir reklam için para ödemek zorundayım. Ve bazen doğru cevabı koyuyorum ama yanlış olarak koyuyor. Lütfen sorunları düzeltin, beş yıldız olarak koyacağım ama şimdilik üç yıldızda kalıyor.
Bu oyunu beğendim harika bir oyun olacak ama nasıl oynanacağını bilmiyorum anladım anladım
Ben buna 5 verdim sizde düşününuyasınız 🤔 ama bu oyun çoook saçma 🤣 🍎aplle yaz. ama ppple satış ve buna F verdim evet.🤣👍 hiçkimseye önermiyorum çünki, insan derskdan sonra saçmayılor.bende derskdan biraz yemek yedim sonralendim ve kustum🤮