Post by tocklerbsatiso on Feb 15, 2022 19:06:36 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Candy Crush Saga ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Candy Crush Saga IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ πολλά όλα χακάρουν ▞▞▞
▞▞▞ Candy Crush Saga 2022 version ▞▞▞
💗
Πολύ καλός χρόνος και πολύ διασκεδαστικό να παίζω. Μου αρέσει να παίζω όλα τα παιχνίδια candy crush saga το μόνο πράγμα που θα το έκανε καλύτερο είναι αν τα κατάφερναν εκεί που θα μπορούσατε να κερδίσετε $ από το παιχνίδι, όπως την επίτευξη συγκεκριμένων στόχων, καθώς και από την παρακολούθηση διαφημίσεων μετά από νικηφόρα επίπεδα.
Το παιχνίδι δεν με αφήνει να λάβω ανταμοιβές αφού παρακολουθώ διαφημίσεις. Κλείνει το παιχνίδι. Το παιχνίδι που μόλις ακυρώθηκε είχε αρκετό για να σβήσει μόνο του.
Τι βλακεία έγινε πάλι; Έχετε το φρι σπιν μετα τη διαφήμιση και παίρνετε και το χρυσό στο τέλος;; Ελεος
Εάν είστε το είδος του ατόμου που του αρέσει να κάνει τη δουλειά, αυτό δεν είναι για εσάς. Το παιχνίδι παίζει για εσάς λίγο πολύ, είναι σαν να κάνετε μια κίνηση και μετά πηγαίνει στο δικό του παιχνίδι. Οχι για μένα.
15 Καλύτερα Παιχνίδια όπως Candy Crush Saga - WebSetNet
Δεν μου βγάζει διαφημίσεις για να πάρω ζωή και δεν ξέρω πως να ρυθμίσω
Το Candy Crush Saga για Windows 10 λαμβάνει μια ...
Φανταστικη
Ένα διασκεδαστικό παιχνίδι! Αλλά η περιοδική αποστολή ανεπιθύμητων διαφημίσεων μετά την ολοκλήρωση ενός επιπέδου κάνει το τηλέφωνό μου να κολλάει. Κατά τα άλλα απολαυστικό
Ωραιο
Κολλάει και δεν ανταποκρίνονται τα πλήκτρα.
Όταν για ένα χάνω το παιχνίδι μου σπάει τα νεύρα. Με καταλαβαίνεται Είμαι σίγουρη....
Φοβερό παιχνίδι
Είναι όμορφο και ωραίο, το λατρεύω και είναι αξιόπιστο χωρίς σπατάλη δεδομένων, αλλά πιστεύω ότι μπορεί να υπάρξει περισσότερη εντύπωση από αυτό
Εξελιγμένο αλλά πάντα διαχρονικό
Πολύ έξυπνο παιχνίδι! Σε κράτα σε εγρήγορση. Κόλλημα μεγάλο!
Μιλάμε για παιχνιδιάρα. Εθιστικο
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι, αλλά μερικές φορές τα επίπεδα είναι εξαιρετικά δύσκολο να περάσουν χωρίς αγορά έχασα τις συνδέσεις πολύ συχνά με ισχυρό WiFi η μπομπονιέρα μου έχει μπλοκαριστεί, λέει ότι ο διακομιστής δεν είναι διαθέσιμος τις τελευταίες 2 εβδομάδες Δεν κατάφερα να λάβω τιμές από η μπομπονιέρα μου 🥺
Ξεκινά καλά αλλά γρήγορα γίνεται άπαιχτο χωρίς συνεχή αγορά "powerups". Ένα παιχνίδι παζλ "pay to win" 🤦
Όσοι έχετε περάσει ατελείωτες ώρες με το Candy Crush Saga αλλά και ... 11 Οκτωβρίου ένα νέο παιχνίδι για συσκευές iOS, Android και Windows.
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι. Πολλή ώρα σε αυτό. Είμαι στο επίπεδο 2165. Υπάρχει ένα σφάλμα σε αυτό το παιχνίδι που πρέπει να συλλέξω αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πώς. Έχω δοκιμάσει ό,τι μπορώ να σκεφτώ και ακόμα δεν μπορώ να το μαζέψω. Όποιος έχει ιδέες. Όλο αυτό το διάστημα προσπαθώ ακόμα να απαλλαγώ από το μικρό ζωύφιο και δεν μπορώ, ό,τι κι αν χρησιμοποιήσω. Βαρέθηκα να δοκιμάζω, επομένως ΚΑΤΑΓΕΣΑ. Αντιο σας
Candy Crush Saga Gelegenheitsspiele mnsd
4978.ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ .ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΠΤ.
Pokémon UNITE Akcja eugn
Οκ super very funny πολύ διασκεδαστικο
Πόλη Καλό
... πρώτο είναι το Subway Surfers (της δανικής Kiloo) και ακολουθούν κατά σειρά το Candy Crush Saga (της αμερικανικής Activision Blizzard),
Περναει ευχαριστα η ωρα. Ολα καλα και ωραια.
Τελειοοο
Candy Crush Saga Casual games vhrv
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, αλλά ειδικά στη νέα έκδοση τώρα, οι δυσκολίες του παιχνιδιού γίνονται 'not balance', μερικά κεφάλαια αισθάνθηκαν πολύ εύκολα, ενώ μερικά άλλα αισθάνθηκαν πολύ δύσκολα, σχεδόν αδύνατο να τελειώσουν, εκτός αν αγοράσουμε (κάνουμε αγορά) από το εφαρμογή. Το παιχνίδι δεν ήταν άνετο για να παίξει εξαιτίας αυτού. Δεν μπορώ πλέον να παίξω άνετα δωρεάν. Πραγματικά ένας δυσάρεστος τρόπος για να αναγκάσετε τους χρήστες να αγοράσουν. Ίσως το απεγκαταστήσω.
Μετα τις διαφημισεις,κολλαει και δεν επανερχεται στο παιχνιδι.Επανερχεται ΜΟΝΟ μετα απο επανεκκινηση του.
Πλάκα κάνετε έτσι;;; Τι βιασύνη είναι αυτή;;
😄😄😄😄😄
Το απολαμβάνω μέχρι στιγμής. Δεν σας διακόπτουν πολλές διαφημίσεις, κάτι που αποτελεί μπόνους. Δεν έχω προσπαθήσει να εξαργυρώσω ακόμα όμως. Είναι μάλλον εθιστικό γιατί δεν το έχω βάλει κάτω εδώ και δυο ώρες. Υπέροχο παιχνίδι.
Σε δελτίο Τύπου που έδωσε στη δημοσιότητα ο developer του Candy Crush Saga King μπορούμε να δούμε μερικά πολύ ενδιαφέροντα στατιστικά, ενώ ο
Top 4 Συμβουλές για την επιδιόρθωση της Candy Crash Crash ...
Ήμουν στο επίπεδο 2248 και μετά έπρεπε να αλλάξω ένα νέο κινητό τηλέφωνο. Ο λογαριασμός μου είναι συνδεδεμένος με το gmail μου. Ξέχασα τον κωδικό πρόσβασής μου και στην πραγματικότητα η λειτουργία επαναφοράς δεν λειτουργεί. Όταν ανοίγω το email που με προτρέπει στη σελίδα των βασιλιάδων, βγάζει σφάλμα 404 και δεν μπορώ να κάνω κάτι περισσότερο. Οποιαδήποτε επαφή με τη σελίδα υποστήριξης δίνει απλώς αυτοματοποιημένες οδηγίες που στην πραγματικότητα δεν λύνουν το πρόβλημά μου. Παρακαλώ απαντήστε!
Μόλις άρχισα να παίζω αυτό το παιχνίδι, αφού έπαιξα το Candy crush soda saga για ένα χρόνο περίπου. Μέχρι στιγμής ήταν ένας διασκεδαστικός τρόπος να περνάς χρόνο. Μακάρι να υπήρχαν περισσότεροι τρόποι για να αποκτήσετε δωρεάν ζωές και ενισχυτές όπως στο έπος της σόδας, ωστόσο.
Γιατί ρωτάτε τουλάχιστον δύο φορές εάν είμαστε σίγουροι ότι θέλουμε να σταματήσουμε το παιχνίδι, αλλά κατά λάθος κάνουμε κλικ στο play on και χρεωνόμαστε αμέσως ράβδους χρυσού. Ξέρω γιατί... απλά θέλω να το ακούσω. Είναι γελοίο. Είναι το ίδιο κουμπί με το τερματισμό του παιχνιδιού. Άλλος ένας κερδοφόρος
Παίζω τα άλλα παιχνίδια Candy Crush και μου λείπουν τα ψάρια σε αυτό το παιχνίδι! Παίρνει λίγο χρόνο για να συνηθίσεις να μην μπορείς να φτιάξεις ψάρι
Δεν έχω παίξει για πολύ καιρό αλλά σήμερα κατάλαβα ότι έπρεπε να ξεκινήσω από το επίπεδο 23. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα; αν δεν λυθεί σύντομα θα το αφαιρέσω από τις συσκευές μου. Δεν αξίζει να παίζεις.
Διασκεδαστικό να παίζω, αλλά έχω ένα πρόβλημα με τον κουμπαρά, με ενοχλεί και δεν παίρνω χρυσό. Εκτός από αυτό, μου αρέσει το παιχνίδι.
Πολύ καλό παιχνίδι