Post by vogtmincmasiwho on Feb 6, 2022 21:49:06 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Robbery Bob - King of Sneak ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Robbery Bob - King of Sneak IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ do izkušenj brezplačno ▞▞▞
▞▞▞ Robbery Bob - King of Sneak 2022 version ▞▞▞
Animacija je neumna, nevidni napoj ne traja dolgo
Ne morem odkleniti ravni zapora, vendar je zabavno
Res lepa igra. všeč mi je bilo! Brez zadržkov ga lahko namestite.
Super je ampak dej naredite že robbery bob 3
Dobro
Po izkušnji igre irukku Ana vilaiyantathu thirupi nadaljujte Panna mutiyuma, prosim
Lepi dragulji. Všeč mi je rop Bob
Palica
Dobra igra, vendar dokler je ne ocenim, mi bo še naprej govorila, naj ocenim.Če kliknete na Prekliči, se bo igra zaprla, če pa kliknete na Oceni, pa bo znova zaprla igro. Ko se ta igra začne, ne morete poslušati glasbe, bo samodejno zaprla glasbo, ko pa se igra popolnoma naloži, boste lahko poslušali glasbo, vendar morate pred tem znova odpreti glasbeno aplikacijo in izbrati skladbo.
To je super igra.....res mi je bila všeč...ampak nekatere ravni so težke...
Kakšna nora igra, ampak zakaj je toliko dodatkov, mislim, da je ta igra Dope, ampak samo odstrani dodatke, da bom lahko igral res enostavno, a dobro igro
Ta igra mi je zelo všeč in je zelo dobra igra brez povezave
Če sem iskren, sem odvisen od nje, kot resno, ta igra je fantastična, prisežem, in tudi Robbery Bob 2 sem poskušal igrati, da ni tako zabavna in kul kot Robbery Bob, ker je zelo dolgočasna. Raje bi odstranil vse svoje družbene medije, toda Robbery Bob, tega ne bi nikoli odstranil ❤✌
odlično je
Grand Theft Auto: Vice City Аркады sna
zabavno je, vendar sovražim, da kar nenadoma zmrzne in se ne moreš premakniti, ko te bodo policisti dobili. prosim popravi to!
Lepa igra, a vsakič, ko izgubiš, se prikaže oglas
Ta igra je zelo zabavna! Všeč mi je bila ta igra ... Toda na nekaterih ravneh je bila težka in potreboval sem čas, da sem jo dokončal .... Ampak vseeno mi je všeč ...
Dajem mu samo eno zvezdico, ker ko prideš do zadnje stopnje je tako težko in potem je tam policija in ne moreš ven, tako težko je
Všeč mi je ta igra, vendar ima veliko oglasov, če želite igrati to igro brez povezave, je bolje.
kr dobra igra dokler ni pretežka
Ta igra je zelo zelo zelo dobra na stopnji 14. NASTAVITEV je zelo težka, zato vpliva na vaše možgane, če to igro izbrišete
To je ok igra.. vendar zahteva denar za prehod na naslednjo stopnjo
Nekateri so zelo zmedeni in zelo težki, še vedno mislim, da je zabavno, ampak ... tudi meni ni všeč, kako moraš plačati denar za nekatere stvari😐
Dobra igra👍
Ni lepo dajati to igro za otroke, saj jih lahko nauči, da še vedno ni dobro
Ful kul
Robbery Bob - King of Sneak Akcja phew
Zelo dobra igra
Res vrhunska igra ... Ima različne ravni, ki se nam zdijo zahtevna in prijetna
Ta igra je čudovita, neverjetna in lepa in ta igra mi je tako všeč in sem v prostem času opravil vse stopnje. Thunku toliko Robbery Bob
Ali lahko dodate več ravni, pls, zdaj postaja zelo enostavno, vendar je še vedno dobro.
To je tako lepa igra, tako lepa tat in policija. To zelo lepota je igra rop bob pod suknjičem te igre ta igra bik
Ta igra je dobra, a zato, ker ji dam eno zvezdico, ker sem v zaporu na nivoju mislil, da je brezplačna
Všeč mi je
Ta igra je tako kul, da ne morem ven notri, mogoče me je strah, včasih grem tako hitro, včasih sem res T-T, da sem bil jezen, ampak včasih je bruh- stari v drugem delu tako težko! V mojem! Tako težko je moj brat popoln! Ampak moj pff nikoli ( - _ - ) ne more ven včasih b*cht heheh bye~~
To je odlična obremenitev, obvezno jo namestite, glava vam bo topla🙂🤩👌
Kul
Najboljša roparska igra vseh časov, če ji dodate 3d, bo roparska igra številka 1 Hvala
Sovražim to igro!!! Rob mora hoditi tako počasi. ni mi všeč
To je težka igra, vendar je tako dobra igra in to so vaše sposobnosti, ki poskušajo imeti izziv
Robbery Bob - King of Sneak የእንቅስቃሴ ygn
zakaj ta igra vsakič, ko jo poskušam igrati, prikazuje oglase tako jezno😡 1 zvezdica
Igra je najboljša, a ko dosežeš določeno raven, je nemogoče zmagati
To je odlična igra, rad bi jo ocenil s 4 in pol, vendar bom zagotovo ocenil (rop bob 2) s 5 zvezdicami
Zelo dobra igrica
Všeč mi je ta igra, tako zabavna je in igram se vsak dan. Toda zdaj sem dvakrat dosegel stopnjo 10 in obakrat me je zagnalo nazaj na raven ena. Prosim popravi to.😠
Zelo zabavno je, da kradeš stvari. Ben ga igra že leta
Robbery Bob je zelo dober. Toda njegov nadzor in grafika nista pametna.
UAU CALLKA😁😁😁😁😁🐱🐱 TUT MOJE PRIJATELJICE JO IGRAJO 🐀 :-) KOT SEM REKLA KUL JE🐰🐰🐰🐰🐰😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁
😠😠😡😡Ta igra je absolutno NAJSlabša. Kontrole igre mi vedno kvarijo, popravite to čim prej!!!