Post by vogtmincmasiwho on Feb 6, 2022 21:39:44 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Cafe - Food Chef ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Cafe - Food Chef IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hack za neskončno vzdržljivost ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Cafe - Food Chef 2022 version ▞▞▞
Želim si, da če je še kaj prostih sedežev, bodo stranke samodejno šle na sedež, namesto da bi jih poskušali postaviti tja, da bo manj ljudi stalo
Nova igra pahli bar igra igra
Zabavna igra vas drži na nogah
To je odlična igra z odlično grafiko in je izziv na začetku, vse ostale igre je zelo zabavna in zasvojenost
Izziv in veliko zabave. Ko poskušate večopravilnost, je to eden od načinov, da vidite, ali zmorete.
Dobro jutro, gospod, neverjetna vaša kuharska kavarna igra. toda po nekaj ravneh zmaga spet enake ravni in hrana se ujemata. To mi ni všeč, prosim naredite nove ravni nove stranke in novo hrano ter novo ozadje. Danes dajem polnih 5 zvezdic, prosim, dodajte več ravni v avanturah v džungli3 🌺🌺🦋🦋🌴🌴🙏🙏🙏🙏🙏
Zelo slaba igra stopnja po stopnji prenesi Karna parta hai 😠😠 kabhi 10 stopnja do kabhi 18 stopnja phir 24 stopnja Koi podloga prenesi karna,😠😠😠😠
Dobra grafika
sem na stopnji 29, vendar se je tako zataknilo
To je najslabša igra na svetu 😠😤soo.... dolgočasna igra. Sit sem te igre 😠😠😠😠😡😡😡😤😡😤
Ta igra vsaka lepa
Lepo...Toda ustavite nalaganje naslednje stopnje, plsss. Za prenos igre smo uporabili podatke. Podatke pa uporabljamo za igranje.. Zanič je
Cooking Cafe - Food Chef እንቅስቃሴ ያለባቸው nay
To je zelo zelo zelo neverjetna igra
Pozdravljeni, to je neverjetna igra. Uporabnik dobi ustrezen občutek kavarne in njenega delovanja. Igra je precej zasvoji. Ko uporabnik začne igrati igro, bo pozabil na ves svet. Prav tako lahko vidimo različne in neverjetne kuhinje sveta.
Ni tisto, kar sem pričakoval
Obožujem to igro, zabavam se.
Sana lahko brezplačno naloži
Všeč mi je, ker je grozno
v redu ni tako slabo ne tako dobro
Te igre so tako kul
Najslabša igra, kar jih je bilo kdaj igrano.
Všeč mi je igra.
Cooking Cafe - Food Chef ארקייד lue
Tako dolgočasna igra
Ratethisarqq
Igra zelo lepa!. Všeč mi je, da me veliko nauči!. Na primer, kako trdo delati
Ne morete preseči stopnje 150, ker ne bo dovoljevala strežbe pijač, zato stranke ne morejo oditi. Ni pomembno, katere pijače Ne bo dovolilo, da bi jih spustili za mizo. Vse razen pijač. Obstaja napaka.
Igra je čudovita... razen, ko dosežete raven 211, ne bo prenesla nobene stopnje. Torej lahko to igro igrate le pol ducata, preden jo morate odstraniti.
igre ni mogoče namestiti?
Neumna igra, ki je nikoli ne igram
Všeč mi je, to je prišlo samo zaradi prenosa, zakaj ga ne morete prenesti skupaj. Dal mu bom 5 zvezdic, ampak samo zaradi prenosa z mojimi podatki
Dobra lepa igra
Zabava
Ta igra mi je bila zelo neprijetna in ocenjujem, da je samo ena zvezdica, ker igra
Ta igra je neverjetna. Obožujem, kako enostavna je, ljubim grafiko. To igro priporočam vsem, da jo igrajo. Prav tako uživam v tej igri.
Zelo rad
Zelo mi je všeč ta igra, zanimiva
Zabavna igra
Cooking Cafe - Food Chef Arkadne igre aka
Zabavna je za igranje, vendar je treba prenesti stopnjo 28 in prenos se ne konča. Obtičalo je na "Pridobivanje podatkov s strežnika, prosim počakajte", povezan sem z neomejenim WiFi, vendar še vedno ne deluje.
Flying Superhero Robot Superhero Rescue Mission मौसम skx
Vse je šlo dobro, dokler za prenos zgornje ravni niste potrebovali internetne povezave. Kasneje so me bombardirali z oglasi, tudi z izklopljenim wifijem. Odstranjeno.
Duper