Post by vogtmincmasiwho on Feb 6, 2022 21:33:30 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Brick Breaker : Space Outlaw ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Brick Breaker : Space Outlaw IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ קוד רמאות מטבעות רבים ▞▞▞
▞▞▞ Brick Breaker : Space Outlaw 2022 version ▞▞▞
זה משחק מאוד נחמד ומעניין. אהבתי את זה. נחמד מאוד להתקין את המשחק הזה
פרסומות מוגזמות. גרפיקה מחורבן אפילו למשחק בסיסי כמו זה. אפקטים קוליים של פעמוני רוח תפלים. קיימות חלופות הרבה יותר טובות.
המשחק והגרפיקה הטובים ביותר למעבר זמן טובים
לא ניתן לסגור מודעות מסוימות. חייב להפעיל מחדש את המשחק. מְעַצבֵּן.
זה משחק ישן שפעם אהבתי לשחק בארקייד. כיף לא פחות
עובד נהדר ברגע שאתה קונה את זה.
ניסיתי לשחק, לא יכולתי להתמלא באינסוף פרסומות.
משחק טיפשי חיפשתי שובר לבנים אחר
זה משחק נחמד... ממש נהנתי
למשחק יש אתגר קטן, אין תמריץ להתקדמות, והחטא הנורא מכולם: גורם לך לסבול פרסומות שלא ניתן לדלג עליהן (עם סאונד!) ללא תגמול. חפש במקום אחר.
מעולה אהבתי
אני אוהב את זה אני משחק בזמני הפנוי זה כיף אבל הפרסומת
ביפין
אני שוב עדיין מחכה למחשב
משחק סופר אני אוהב אותו מאוד אפליקציה טובה נסה אותו עכשיו ותן לו דירוג של 5 כוכבים 🤗😉
המשחק טוב אני מכבד אותו אבל, הסוללה מתרוקנת, והטלפון מתחמם כשמשחקים רק 3 עד 4 סיבובים, אני הולך לבטל את ההתקנה, אני אומר לאנשים שמתעניינים אחרים לא להוריד- srinivas
משחק טוב מאוד.
לוקח לך הרבה מאוד זמן להגיע למשחק, בין הוראות למודעות, זה לוקח נצח!, אף פעם לא אמר משחק טוב, לא הצלחתי להגיע להתחלה, פרסומות ויותר מדי הקלקות, ויתרתי!
זה כיף ומאתגר לנקות כל לוח 😜🛹
משחק מצוין עד כה, כל כך טוב שאני לא רוצה לעצור ולישון קצת הלילה, אבל אני חושב שפשוט אשחק עוד משחק אחד לפני השינה. ימין!
פרסומות מטרידות
יש יותר מדי דברים כדי להסיח את דעתך מהמשחק שלך. זה יכול להיות חוויה לא מהנה
?
נאלץ להסיר את ההתקנה כי זה כל הזמן קורס בטלפון הישן הזה. אבל אהב את המשחק ✌️
המון כיף! אבל, הפרסומות מאוד מעצבנות.
בינתיים הכל טוב
עדיין מנסה למצוא את התפריט/הדרכה..
משחק קלאסי כיף גדול והמשחק רוצה סקירה אחרי שהרעיף עליי לפחות 20 מודעות שהוסרו + 2* סקירה אל תחשוב שבמקרה שלי אתה תצא מזה משחק באמת שווה 4* כי הוא רוצח זמן נהדר אבל - 2* למודעות אחרי כל משחק, אם המודעה הקופצת סגורה יש עוד אחת במסך הסיום של המשחק, אתה אוסף מודעות קווסט כדי להכפיל אותה, האגודל שלך לא על המיקום המדויק כדי לעבור לשלב הבא: הו, לחצת במודעה נוספת של 300 זהב... כאילו יאללה
גרפיקה לא מיועדת. השליטה היא משהו אחר. הכל מתנדנד ביחד, זה מאולף אהבתי לשובר הלבנים כי זה היה המשחק האהוב עליי כשהייתי ילד
שאקה
Thief Puzzle - Can you steal it ? Teka-teki aqjn
תמיד אהבתי את סוג המשחקים האלה
זה טוב אבל חסר איזה ניצוץ בגלל זה נתתי 4 כוכבים במקום לתת 5.
משחק טוב מאוד
Brick Breaker : Space Outlaw ארקייד pfqo
Brick Breaker : Space Outlaw Arkada ual
מוחמד סאבי
אני מקבל את זה משחק בחינם, אבל ישו יש פרסומות כל 30 שניות. לאחר ההתקנה, הדבר הראשון שקרה היה קבלת פנים על ידי מודעה, ואחריה מודעה לאחר בחירת רמה, ולאחר מכן מודעה נוספת לאחר סיום הרמה. וגם לא מדובר במודעות מהירות של 15 שניות. חלקם הולכים לדקה שלמה.
פרסומות פרסומות פרסומות, כל אורך 30 שניות בתחילת כל רמה ללא אפשרות דילוג. יותר פרסומות מאשר משחקיות.
מאוד משעשע. המון כיף.
האם אתה אוהב תוספות? אז זה המשחק בשבילך! ישנן תוספות עוד לפני שתוכל לשחק במשחק, בין כל רמה, ומודבקות על כל מסך. יש משחקי ארקנואיד טובים יותר בחוץ עם פחות תוספות מאשר חברת פרסום.
משחק אחלה
יותר מדי פרסומת
זה קל מאוד
נחמד, משעשע. יותר מדי תוספות
די מגניב, אבל שונא את המודעות שאי אפשר לדלג עליהן
זה משחק טוב
עמ