Post by vogtmincmasiwho on Feb 6, 2022 21:27:27 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Home Design: House Decor Makeover ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Home Design: House Decor Makeover IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ atrakinimo lygis ▞▞▞
▞▞▞ Home Design: House Decor Makeover 2022 version ▞▞▞
Manau, tai tikrai nerealu, bet skelbimai yra bet kas, bet aš vis tiek duodu 5 ❤❤❤❤❤
Man patinka šis žaidimas, nes tai panašu į savo namų kūrimą. Tai kaip geras žaidimas. Man tai labai patinka, kad žaidžiu kiekvieną dieną.
Pixel Strike 3D - FPS Gun Game Laga zov
Nuolatiniai skelbimai. Ugh. Pašalinta.
Kelias į daugybę priedų
Neatsisiųskite čia per daug skelbimų lagy ir kiekvieną kartą 🙄 Įeinu turiu palaukti 30 minučių
Man patinka žaidimas, nes jūs mokate kurti namus 🏡
subrang ganda nitong larong tohhhhhhhhhh
Tikrai geras, nenuobodus!
Iš pradžių atrodo smagu, bet tada prasideda gausybė skelbimų ir linksmybės baigiasi. Be to, turite tiksliai spustelėti X, kad pašalintumėte skelbimą, ir turite jį spustelėti keletą kartų, kad skelbimas išnyktų. Tada vienu metu spustelėjau X ir jis nuvedė mane į žaidimų parduotuvę ir kiekvieną kartą, kai jį spustelėjau, jis mane nuvesdavo ten. Labai erzina. Be to, man nerūpi tokie žaidimai, kurie suteikia jums tris dekoro pasirinkimus. Be to, kas deda šaldytuvą į svetainę? Kvailas.
žaidimas yra įdomus, bet viename iš paveikslų miegamajame (auksiniame) yra baisus veidas
Žaidimas užstrigo po 1 lvl
Per daug prideda
ពាណិជ្ជកម្មច្រើនជ្រុល ខាតពេលខ្លាអ
Mielas žaidimas. Bet skelbimas, po skelbimo po skelbimo. Kiekvieną kartą, kai baigiate rungtynių žaidimą, 2 skelbimai! Vėl ir vėl. Supratau!! Tačiau jį užvaldo skelbimai
labai juokinga
Man patinka šis žaidimas! Tačiau kartais tai vėluoja ir yra daug skelbimų. Išskyrus tai, tai nuostabu!
Home Design: House Decor Makeover Puzzle ujh
Lengvi dizaino variantai, lengvi šalutiniai žaidimai
Nuostabus žaidimas. Skirčiau 5 žvaigždutes, bet po kurio laiko visos jūsų papildomos sąskaitos patenka į seifą, kurį turėsite nusipirkti.
Tai puikus žaidimas, tačiau jame yra daug skelbimų
Šis žaidimas tikrai labai smagus ir geras 😊😊😊😊😊😊
Home Design: House Decor Makeover Слагалице nnby
Norėjau būti pirmas su 3 žvaigždutėmis
من هنوز دانلود نکردم اما امیدوارم که خوب باشه چون اینترنتم را مصرف کردم امیدوارم خوب خوب باشه 👎👍
Yra daug skelbimų. VEIKA!!!!
Aš taip pavargau nuo šių kvailų 3 rungtynių žaidimų, kurie pridengti dizaino žaidimais, o būtent tokio žaidimo aš iš tikrųjų noriu.
Neįmanoma įveikti lygių ir yra per daug skelbimų.
Sissy iki pirmadienio, 2021 m. 6 d
Man patinka žaidimas, bet tam tikru momentu jūs turite žaisti tam tikrus lygius vėl ir vėl, ir vėl ir vėl, nebent norite nusipirkti paketą, kurio kaina yra nepaprastai brangi, jei ne, tada būsite įstrigę tame lygyje kelioms dienoms ir aš tikrai, jie man atsiųs bendrą žinutę, sakydami, kad atsiprašome, kad turite problemų su šia yada yada, ir tai puiku, bet nebent ketinate ką nors padaryti, tiesiog nemažinkite kainų. būtų daug smagiau
👍👍👍
اللعبه جميله جدا وبذات للناس اللى بيحبو الديكور بس هى فيها عيب بسيط بس عشان كده عتطها 4 نجوم بس العيب ده ان فى حجات استيالها قديم اوى بس اللعبه جميله❤👑
Taip smagu žaisti šį žaidimą. Jame yra paparčio grotelės
Tai geras žaidimas. Man patinka žaisti, kad atitraukčiau mintis nuo dalykų. Apskritai tai tiesiog puikus būdas nusiraminti ir yra labai interaktyvus.
Man patinka žaidimas, bet man nepatinka papildymai
Tai tikrai padeda jūsų stiliaus skoniui! Myliu tai!
Visai geras žaidimas
Per daug skelbimų